Termeni și condiții

Persoanele sub 18 ani nu au dreptul să folosească serviciile noastre. Solicităm persoanelor sub 18 ani să nu se înregistreze pe INROMANIAN.COM

InRomanian.com este o platformă online care oferă soluții pentru construirea relațiilor online. Pentru toți membri care se califică, InRomanian.com este un serviciu gratuit în primele 365 de zile de funcționare, urmând că mai apoi membri deja înregistrați să plătească o sumă modică comunicată ulterior, acești membri neavând obligativitatea să o plătească, contul fiindu-le suspendat până în momentul confirmării plății.

Membri noi înscriși după această dată vor plăti o taxă lunară în valoare de 3-5 Euro, în funcție de tipul de cont dorit.

În formularul înregistrării online, vă cerem să ne oferiți anumite informații precum data nașterii sau tipul relației pe care o căutați.

Cât timp folosiți acest site, stocăm temporar și în mod automat anumite informații ca adresa dumneavoastră de IP și adresa de email. Dacă folosiți chatul sau blogul, trebuie să știți că orice informație personală identificabilă postată pe blog, poate fi citită, colectată sau folosită de alți utilizatori ai blogului și poate fi folosită pentru a vă trimite mesaje nesolicitate. Nu suntem răspunzători pentru informațiile personale pe care ați ales să le postați pe forum. Ne rezervăm dreptul de a închide conturile utilizatorilor care folosesc aceste servicii nerespectând Termenii de Folosire.

Din când în când, e posibil să trimitem informații membrilor despre modificări ale site-ului, fără însă a abuza de acest serviciu, sau de a înstrăina către o terță parte informațiile dumneavoastră. Prin acceptarea acestor termeni și condiții vă exprimați acordul de a primi emailuri de la noi în scopuri comerciale.

Nu vom oferi spre vânzare sau închiriere informații personale despre dumneavoastră fără permisiunea expresă primită în scris de la utilizatorii sitului. Anumite programe de promovare vor folosi informațiile dumneavoastră personale dar nu vom oferi nicio informație care să ducă la descoperirea identității dumneavoastră. Anumite informații, precum parolele, nu vor fi oferite în nicio circumstanță.

Ne rezervăm dreptul de a oferi informații personale când sunt cerute de lege și când considerăm că această acțiune este necesară pentru a ne proteja drepturile sau în cazul acțiunilor judecătorești, procedee legale.

Nu aveți dreptul de a folosi informațiile altor membri cu scop comercial, pentru spam, hărțuire sau amenințări. InRomanian.com își rezervă dreptul de a închide conturile celor care abuzează de informațiile membrilor sau care violează Termenii de Folosire.

Nu aveți dreptul de a vă oferi parola. Dacă va pierdeți parola, pierdeți control asupra informațiilor personale și nu suntem răspunzători pentru modul în care aceste informații vor fi folosite. Dacă parola dumneavoastră a fost compromisă, va recomandăm să o schimbați imediat.

Va rugăm să va schimbați parola periodic pentru a reduce riscul unei accesări neautorizate asupra informațiilor dumneavoastră personale.

InRomanian.com are măsuri de securitate pentru a proteja și preveni pierderea, abuzul și alterarea informațiilor sub controlul nostru. Platforma este configurată prin protocol SSL, conexiune sigură ce nu permite ca datele dumneavoastră să fie furate sau înstrăinate.

Bongasm NetworkInRomanian.com, actualizat la 25.08.2019